CAT / CAS / ENG

 

Sobre l'estudi

 

Daruma Studio és l'estudi de Sebastià López, grafista involucrat en el món del disseny des de fa aproximadament 15 anys, amb formació acadèmica tant de Disseny Gràfic com de Marketing i RR.PP.

La nostra estructura flexible ens permet oferir als nostres clients els avantatges d'un petit estudi (atenció i seguiment de projectes personalitzat per part del responsable de l'estudi, pressupostos raonables i ajustats) alhora que podem atendre projectes de totes les mides, ja que comptem amb col·laboradors habituals en àmbits com la programació de webs i aplicacions, impressió, disseny tèxtil o interiorisme.

Amb tot això, oferim serveis d'identitat corporativa i logotips, comunicació gràfica, packaging, il·lustració, disseny de pàgines web, aplicacions interactives i expansió en les xarxes socials, disseny de mascotes i disseny editorial entre altres.

Durant els últims anys hem tingut el plaer de poder formar part de projectes de tot tipus. En l'àmbit artístic hem treballat amb fotògrafs (Pedro Madueño , Albert Watson, Humberto Rivas), compositors (Josep Sanou), coreògrafs (Sabine Dahrendorf) o actors (Gabino Diego), i amb galeries d'art (Valid Foto BCN, Galería Hartmann, AparadorArt, Galería Alonso Vidal). També hem realitzat projectes de disseny gràfic per empreses de tot tipus, desde tèxtils (Massimo Dutti), cadenes de restauració d'ambit nacional (Qué Pasta!), desenvolupadors de videojocs (Akaoni Studio, Gammick Entertainment), centres comercials (Mestre), fabricants d'accessoris per productes Apple (Nia) o llocs web de gran difusió (ComerJapones.com, Game&Graphics).

A Daruma Studio ens agrada la nostra feina, que no és només la de dissenyar: analitzem els projectes, assessorem als cients, proposem idees. Sempre amb una màxima per endevant: el sentit comú.